Cautare

61499 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (7.69 secunde)
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei (Autoare: Ionela Stanila) Calarasenii pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme au ocazia sa castige bani.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Pentru ca romanii construiesc de zor, Produsul Intern Brut (PIB) a crescut in trimestrul al doilea cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Numarul vizitatorilor straini in Romania inregistrati la punctele de frontiera in iulie a fost de peste 962.000 de persoane, in crestere cu 38,7 % fata de iulie 2006, potrivit Institutului National de Statistica (INS). Cei mai multi vizitatori straini provin din tari europene, in proportie de peste 94%.
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou. Cele doua monede vor circula in paralel pana in data de 31 decembrie 2006, moneda veche fiind inlocuita treptat cu cea noua.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului. Intrarea la eveniment este libera.
De când s-a introdus taxa de poluare, vânzarile de masini second hand au crescut rapid. ... În Dolj s-au înmatriculat 16.500 de masini numai în 2008. Ezitarile guvernantilor în privinta taxei auto, a taxei de poluare sau cum s-ar mai numi aceasta au determinat schimbari majore pe piata autoturismelor.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend. Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Calarasiul prin ochii mei (3) Muzeul Municipal situat in cladirea fostei primarii de pe centru, astazi administrat de un tip cu amintiri de pe aceleasi holuri, l-am vizitat mai sa ma lase cu gura cascata minute bune in sir chiar si dupa ce parasisem incinta.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a luat fiinta in anul 1950. Intre 1968 - 1987 a functionat ca sectie de istorie si arheologie a Muzeului Judetean Ialomita, iar din 1987 este muzeu judetean de sine statator. Cladirea muzeului este monument de arhitectura de la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
PSD incepe sa se confrunte cu plecarea unora dintre membrii de partid, fie ca sunt nemultumiti de situatia interna, fie pentru ca vor sa-si pastreze functiile pe care le au. Coalitia aflata la putere a “furat“ primul deputat de la Opozitie.
calarasi.ro.eventsdroid.com informeaza: MUZEUL DUNARII DE JOS CALARASI. Va invita sa vizionati ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA. La sediul din Str.
Actualitatea de Calarasi informeaza: ... Daniel Dragulin minte mereu, nu se poate obisnui cu alta stare de fapt decat mintind Din 2012 incoace Daniel Dragulin tot promite reabilitarea Pietei Centrale Agroalimentare. ... Autorizatie pentru un focar de mizerie?
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Varujan Vosganian a participat la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a participat joi, 5 septembrie, la Calarasi, la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass. Ministrul Varujan Vosganian face parte din delegatia guvernamentala, condusa de Prim-Ministrul Victor Ponta.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
google-analytics.com